שערות על הכרית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/05/2016 | 11:02 | מאת: ליאור

שלום רב. כשאני קם בבוקר ומסתכל על הכרית אני רואה שם לפעמים בסביבות ה-8-9 שערות. (לא תמיד, לרוב יש רק 5-6) אבל שמתי לב שכמעט כל השערות שאני רואה שם הן קטנות וכהות ואני בטוח שהן נשרו מהחלק האחורי של הקרקפת איפה שהשיער לא מקריח לאף אחד, השיער שלי למעלה הוא ארוך יותר מבצדדים ומאחורה ועל הכרית כמעט כל השערות קצרות וכהות חוץ מ-2-3 שערות ארוכות שאפשר להבין שהן היחידות שנשרו מהאיזור שעשוי להקריח. אז בקיצור אם אני רואה על הכרית בבוקר רק 3 שערות מקסימום שנשרו מהאיזור שעשוי להקריח ועוד בערך 6 שערות שבוודאות נשרו מצידי הראש האם זה בסדר ואין חשש להתקרחות?

15/05/2016 | 13:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ליאור שלום, סביר להניח שמדובר בנשירה רגילה ולא גנטית שהמשמעות היא שבאותה מידה שנושרות שערות צומחות גם חדשות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות