נשירת שיער נשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/05/2016 | 18:35 | מאת: גלית

שלום אני בת 24 בדיקות דם תקינות נשירת שיער למעלה משמונה חודשים. בהמצלתך פניתי לרופא עור היות והתורים אליך ארוכים מאןד. הרופא אמר שיש לי קשקשים ( אני שמתי לב מהשבועיים האחרונים לא היה לפני) ודלקת בקרקפת. הוא נתן לי כטיפול שמפו בשם אלפוסיל . בנוגע לנשירה הוא אמר שזה אומנם לא חמור אך בכל מקרה צריך לעצור אותה ונתן לי כדורי ויטמינים ומינרלים וגם טיפות שמכילות סטרואידים שמחזקים את שורשי השיער למשך 30 יום רציתי לשאול אותך בתור מומחה האם לשמפו ולטיפות יש תופעות לוואי והאם הטיפות יכולות להזיק לי בטווח הארוך?

15/05/2016 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גלית שלום, ישנם מיגוון טיפולים וכל רופא והטיפול שלו, אין תופעות לוואי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות