פרופסיה וזרע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/05/2016 | 18:52 | מאת: רונן

שלום רב ד"ר גינזבורג. במשך 7 חודשים אני לוקח פרופסיה יום יום.. התרופה גרמה לפלאים בשיער ואני בנאדם לגמרי חדש גם חיצונית וגם פנימית ממש ירדה אבן מהלב. בזמן האחרון התחלתי לחשוש מהשפעת הפרופסיה על איכות הזרע. שמעתי כל מני דברים שהיו בעבר דברים לא הפיכים ופגיעה בפוריות. אני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה. מה אפשר לעשות כדי להוריד דאגה מהלב. האם בדיקת זרע הכרחית??

09/05/2016 | 12:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונן שלום, מליוני גברים בעולם משתמשים בפרופסיה והכניסו את נשותיהן להריון וילדו ילדים. הפרופסיה עלולה בפחות מ-2% לגרום לירידה בחשק המיני אך אין לה כל השפעה על איכות הזרע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות