התייעצות בנושא קרחות בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/05/2016 | 23:03 | מאת: מתעניינת 39

שלום רב, אני כשנה וחצי לאחר הלידה. בערך מארבעה חודשים לאחר הלידה, שיערי החל לנשור מקדימה בקדמת הראש, ונוצרו קרחות נראות לעין. יש לציין ששיערי היה יפה ומלא לפני כן. על פי אבחון רופא עור, הוא קבע שמדובר בהתקרחות נשית, שהייתה מתרחשת גם ללא הלידה (אני קצת ספקנית לגבי האבחון, היות ומדובר בתקופת זמן קצרה, שבה איבדתי המון המון שיער, והתקרחות נשית כפי שקראתי, מתרחשת באיטיות ולאורך זמן רב). ההמלצות שניתנו לי הן מריחת מינוקסי או שימוש בספרי פילקסיל PILEXIL. האם ידוע לך על תוצאות טובות בשימוש בספרי פילקסיל, כי באינטרנט לא מצאתי כמעט חוות דעת על המוצר? האם מינוקסי יעזור לי לאור תיאור הנשירה? היות וכתוב עליו שהוא משפיע רק בנשירה תורשתית? תודה רבה מראש

02/05/2016 | 08:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מתעניינת שלום, כאמור, לא ניתן לתת תשובה אמינה באינטרנט מבלי שבדקתי אותך. אחד מהטיפולים המקובלים אצלי הוא המינוקסידיל אבל יש טיפולים נוספים. נשירת שיער מוגברת אחרי הלידה הינה תופעה ידועה ויכול להיות שיחלוף.

02/05/2016 | 21:43 | מאת: מתעניינת 39

לצערי נוצרו קרחות נרחבות, שיהיה מאתגר להצמיח בהם שיער צפוף כמו שהיה. תודה רבה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות