האם כדאי להתחיל להשתמש בהרגיין?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/04/2016 | 21:52 | מאת: שלומי

ד"ר שלום רב שאלתי היא כזאת, האם כדאי להתחיל להשתמש בהרגיין? החל סוג של דילול במרכז הקרקפת הוא כרגע במצב סביר אבל נראה לי שניתן להבחין בו. השאלה אם כדאי כבר להשתמש בהרגיין קצף כפי שאתה ממליץ פה לרוב או שלא כדאי לגרום לשיער לפתח תלות מסוימת? כלומר האם הרגיין יכול לסייע בכלל בלשמור על המצב הקיים ואולי אף להצמיח שיער במידה מסויימת? אשמח לתשובתך בעניין

24/04/2016 | 08:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלומי שלום, אם אתה מוצא שהמקום מתחיל להקריח ניתן להשתמש בהרגיין שיכול לשמור על הקיים וב-20% אף להצמיח שיער חדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות