נשירת שיער נשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/04/2016 | 18:07 | מאת: מיכל

שלום אני בת 25 ויש לי כבר למעלה משמונה חודשים נשירת שיער (בדיקות דם תקינות ) כשהייתי אצלך אמרת שאין לי בכלל נשירה וזה טבעי והמלצת לי על b6 למשך ארבעה חודשים לקחתי אך לא ראיתי שיפור בנשירה ניסתי דיקור סיני ותוספי תזונה אך אני לא רואה שינוי לא זכור לי נשירה כזו אז לא נראה לי שזה טבעי מה גם שהיה לי מלא שיער . יש לי גם כאבים בקרקפת אני ממש בלחץ ועצב ולא יודעת מה לעשות.

24/04/2016 | 08:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיכל שלום, את יכולה להזמין תור שאבדוק בשנית, לא יכול לעזור דרך האינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות