מינוקסדיל 5 לצמיחת זקן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/04/2016 | 14:41 | מאת: רועי

שלום דר ראיתי ביוטיוב אנשים שמתמשתים במינוקסי בשביל לגדל זקן במקומות שלא היה להם אני מדבר לא עקב נשירה אלא שבכלל לא גדל להם באיזור הזה האם אפשר להשתמש במינוקסי בשביל זה ? האם יש הבדל בשימוש בין מקום שהיה בו פעם שיער לבין מקום שלא גדל בו בכלל ? שאלה שניה אם אני משתמש במינוקסי בשביל להצמיח זקן במקומות שלא גדל בהם אני יצטרך להשתמש במינוקסי כל הזמן ? או שאני יפסיק הצמיחה תמשך ? תודה רבה חג שמח

24/04/2016 | 08:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, המינוקסי עשוי לעזור רק במקרה ויש במקום זקיקים, במידה והמקום ריק לחלוטין המינוקסי לא יעזור, רק השתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות