זקפה ופרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2016 | 21:09 | מאת: מנחם

יש לי שאלה חשובה אשמח אם תעזור לי. מאז שאני זוכר את עצמי כשהייתה לי זקפה הפין היה מתקשה ועומד כלפי בצורה שאי אפשר להזיז אותו לכיוון האמצע.. אני נוטל פרופסיה במשך 3 חודשים ובימים האחרונים כאשר יש לי זקפה הפין גמיש מאוד אפשר להזיז אותו הוא פחות נמתח בצורה חזקה האם זה אומר שהפרוספיה פוגעת במשהו ועלי להפסיק?

09/02/2016 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מנחם שלום, אחת התופעות של הפרופסיה היא בפחות מ-2% מהמקרים ירידה בחשק המיני. לעיתים זה קורה בהתחלה ועובר ולרוב לא קורה כלל. תבדוק עם עצמך כמה מפריע ותחליט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות