מתלבט בן 25..........

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2016 | 14:55 | מאת: מאור

היי אני בן 25, מזה זמן רב אני מתלבט על התחלת המלחמה בנשירה. עד היום השיקול היה שאני עדיין לא כזה צריך. אבל עם הזמן יותר ויותר נשירה , מפרצים מדוללים יותר, ובכללי השיער מרגיש חלש פחות מלא ונפלולי יותר, בעיקר בקדמת הראש. זה עדיין נראה נורמלי ושאני עם שיער מלא. בעיקר כשאני עושה פן ומסדר אותו והתצאה עדיין יפה. אבל זה רק למראית עין. הנשירה הגנטית התחילה לי כבר ואני רק מתכחש למצב. כי הוא עדיין "סביר". אני מפחד לחכות לרגע שיהיה מאוחר מדי ואולי כדאי שאתחיל כבר עכשיו שהמצב עוד איכשהו תקין. אני יעלה 2 תמונות אחת מהן מראה את הדילול במפרץ אחד והשנייה מבט כללי על השיער. הוא לא כמו שהוא היה לפני שנתיים זה בוודאות. לפני שנתיים היה הרבה יותר מלא וחזק! http://jpg.co.il/view/56b88d9d089ca.jpg/ http://jpg.co.il/view/56b88d9d102fb.jpg/ השאלה עם מה כדאי להתחיל קודם? פרופרסיה או מינוקסידיל? או שניהם ביחד? אני באמת חווה נשירה אם זה סתם שאני מעביר את היד או במקלחת ששם בכלל. הבנתי שפרופרסיה זו תרופה ישירה לבעיה אך עם מינוקסידיל יש יותר תוצאות צמיחה. מה ההמלצה במקרה הנל?

09/02/2016 | 08:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאור שלום, על פי התמונות קשה ממש לראות דילול אבל הכל על פי הרגשה. כדי להחליט מה הטיפול המועדף לגביך ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור שיבדוק ויחליט על הטיפול הנכון למצבך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות