השפעת הפרופסיה //////

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/02/2016 | 16:42 | מאת: נתי

רציתי לשאול במידה ואני כעת מתחיל ליטול פרופסיה.. הבנתי שמשפיעה לאחר 3-4 חודשים. מה המשמעות? שביכול מהרגע שאני לוקח אין השפעה והנשירה ממשיכה כרגיל עד שהנטילה מגיעה לרף מסוים שבמקרה הזה מ-3-4 חודשים ורק מהנקודה הזו זה כאילו נחשב שזה מתחיל להשפיע? או שמהרגע שאני לוקח כבר קורים תהליכים בגוף וזה נחשב השפעה מהיום הראשון? אני פשוט תמיד דוחה את הקץ ואני חושב לעצמי שאם אני יתחיל עכשיו זה לא באמת נקרא שאני מתחיל עכשיו זה כאילו לקחת פור כמה חודשים קדימה כי הגוף מתחיל לקלוט אותו רק לאחר 3 חודשים. או שזו מחשבה מוטעית?

08/02/2016 | 08:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נתי שלום, כדי שהפרופסיה תתחיל להשפיע לעיתים לוקח לה מספר חודשים, וכן אין ברירה אלא לקחת אותה עד שמתחילה להשפיע. בהתחלה הנשירה עלולה להמשיך עד הנקודה שהפרופסיה תשפיע ותעצור אותה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות