כניסה להריון כשהבעל נוטל פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/02/2016 | 11:15 | מאת: אשתו של

שלום, בעלי נוטל פרופסיה מזה כעשר שנים. לאחרונה אנחנו מתכננים הריון ותוהים האם זה בטוח להכנס להריון כשהוא נוטל את התרופה. קראתי קצת ברשת ואין עדויות למומים בעוברים אנושיים, והעדויות היחידות שמצאתי מתייחסות לניסויים בבע"ח וגם אז מדובר על נטילה של פרופסיה ע"י האם ולא ע"י האב. בהתייעצות עם רופאים שונים- כל רופא נותן תשובה אחרת... בכל מקרה- האם זה בסדר לנסות ולהכנס להריון כשהוא נוטל את הכדורים? והאם זה בסדר לקיים יחסי מין לא מוגנים לאחר שאהרה (והוא ממשיך ליטול פרופסיה). תודה!

08/02/2016 | 08:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אשתו של שלום, אין מניעה להכנס להריון בזמן שהבעל נוטל פרופסיה, כפי שאמרת החשש הוא רק כאשר האשה לוקחת. אין גם צורך להשתמש באמצעי מיגון לאחר הכניסה להריון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות