תחליפים לפרופסיה+בדיקות דם לפני/אחרי שימוש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/02/2016 | 19:04 | מאת: אני

היי דוקטור, 1.האם ישנם תחליפים לפרופסיה (רצוי טבעיים)? שמעתי על ROOTS HR ועוד כל מיני תרופות. האם הן עוזרות ? 2.קראתי את התופעות לוואי של הפרופסיה ואני חייב לציין שאני מאוד מפחד. מה גם שרשום שם משהו על בדיקות דם וPSA. מה זה אומר בדיוק? צריך לבצע בדיקות דם לפני ותוך שימוש בפרופסיה?

04/02/2016 | 08:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אני שלום, התרופה המוכחת לעצירת נשירה הינה פרופסיה, רוטס HR לא מומלצת על ידי. תופעת הלוואי הידועה של פרופסיה היא שפחות מ-2% מהמטופלים מדווחים על ירידה בחשק המיני ואם זה קורה מפסיקים והתופעה חולפת. אין צורך לעשות בדיקות דם לא לפני ולא באמצע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות