נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/11/2015 | 10:34 | מאת: נושר

שלום, רציתי לדעת אם בעת חפיפת השיער אני רואה על הידיים כ30 שערות זה נחשב הרבה או נורמלי? האם זה מעיד על נשירת שיער? כמו כן, גם על הכרית בבוקר אני רואה מעט שערות.. האם מעיד על נשירה? תודה ד"ר גינזבורג

29/11/2015 | 08:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, נשירה של עד 30 שערות היא מצב נורמלי היות ובאותה מידה יכולות לצמוח שערות חדשות אלא אם אתה מתחיל לראות התדלדלות בשיער. מעט שערות על הכרית גם לא בהכרח מעידות על התקרחות אצל גברים, ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות