הרגיין קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/11/2015 | 20:21 | מאת: ארז

שלום ד"ר 1. קראתי בפורומים שונים כי בשימוש במינוקסידיל קצף (דוגמת הרגיין) הטיפול אפקטיבי באותה המידה גם אם משתמשים רק פעם אחת ביום כיוון שהחומר הפעיל עובד במשך יממה. האם הדבר נכון? 2. אם כן, האם עלי להשתמש במינון כפול פעם ביום, או בכמות המומלצת(1 מג) ? 3.אני רוצה לעבור מטיפול במינוקסידיל לטיפול בפרופסיה, כמה חודשים עלי להמשיך עם הטיפול במינוקסידיל על מנת שהטיפול לא ייפגע? תודה רבה!

24/11/2015 | 08:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ארז שלום, זה נכון שניתן להשתמש בהרגיין קצף פעם ביום ואין צורך במינון כפול - פשוט החומר עובד שעות רבות יותר בצורת הקצף ולכן לא צריך פעמיים ביום. הפרופסיה עוצרת את הנשירה בין 3-6 חודשים, מניח שיספיקו לך 3 חודשים ותוכל להפסיק את המינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות