קרחת בגיל 21

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/11/2015 | 03:22 | מאת: צעיר בן 21

שלום דוקטור אני סטודנט בן 21 , אבא שלי עם קרחת וכך גם רוב המשפחה שלו , אני מאוד מוטרד מהקרחת שלי , בגיל 20 התחלתי לזהות את ההתקרחות ובשלב הזה כבר רואים את הקרחת מהצד האחורי והקדמי בצורה ברורה אבא שלי רק התחיל להקריח בגיל 40 ואחי רק בגיל 30 ואני עדיין בן 21 ... פעם המליץ לי רופא על נטילת כדורי פרופסיה אבל אני לא ניסיתי אותם כוון שמאוד חששתי מתופעות הלוואי שלהם רציתי לדעת אם יש פתרונות אחרים , או שבכלל אתה עדיין ממליץ על הכדורים האלה ושאני אפסיק לחשוש מהם , אני פשוט מאוד דאגן ולכן אני מפחד מנטילת הכדורים האלה בגלל כל תופעות הלוואי המיניות שקראתי אותם באינטרנט

23/11/2015 | 08:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

צעיר שלום, בגילך אני תמיד ממליץ על נטילת הפרופסיה שנחשבת ליעילה ביותר וב-80% מהמקרים עוצרת נשירה וב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש. באינטרנט יש הרבה מאד דיסאינפורמציה וגורמים אינטרסנטיים. מליוני גברים בעולם משתמשים בתרופה שמאושרת הן ע"י ה-FDA האמריקאי שמחמיר מאד והן ע"י משרד הבריאות הישראלי. על פי מחקרים פחות מ-2% מדווחים על ירידה בחשק המיני ואם זה קורה מפסיקים וזה חולף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות