שאלה לגבי מינוקסי/רוג'ין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/11/2015 | 18:49 | מאת: לירון

שלום רב, אני בת 30 עם שיער דק מאד ודליל שפשוט לא צומח כמעט מרגישה בלי שיער. הרופא עור נתן מרשם למינוקסי 2%. השאלה שלי: ראיתי שיש רוג'ין 5% לנשים שנמכר בחו"ל, האם ניתן להשתמש? למה נתנו את ה-2% ולא 5%? האם יגרום לי נזק אם אקח אחוז גבוה יותר? מה עדיף לרכוש מינוקסי 5% או רוג'ין? תודה מראש :)

23/11/2015 | 08:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לירון שלום, ממליץ לך לרכוש את הרגיין קצף 5% של פריגו שנמצא בפארמים השונים. הוכח כי המינון של 5% יעיל יותר הן לגברים והן לנשים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות