לא עשה כל טיפול עד שאגיע אלייך אבל:

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/11/2015 | 21:11 | מאת: יונתן

היי בהמשך לכך שכתבת לי שאני יכול להיות לא מודאג עד לתור במרץ שקבעתי אלייך כל עוד אני נוטל פרופסיה אני לא אעשה טיפול בהייר סנטר אבל פתאום חשבתי על זה- אם כבר אני רואה דלילות הרי הפרופסיה ומינוקסי רק מונעים המשך דלילות הם לא יצמיחו לי לכאורה שיער חדש- יש משהו שאפשר לעשות אצלך לדלילות שיער ? לא השתלה כי זה לא קרחות אפילו זה דלילות שצריך לעבות שיער, בקדמת הראש מה דעתך על טיפולים אלטרנטיבים כמו דיקור? מה דעתך על כך שאולי אני סבור שהתקרחות שלי נובעת מלחץ מעבודה ו/או חוסר שינה למרות שבדיוקת דם תקיננות? תודה

19/11/2015 | 10:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יונתן שלום, 98% מהגברים שסובלים מהתקרחות/דלילות זה על רקע גנטי הורמונלי וסביר להניח שזאת גם הסיבה אצלך. הפרופסיה ב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש, צריך להמתין לפחות שנה כדי לבדוק יעילות. ממליץ לך להמתין בסבלנות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות