אחרי השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/11/2015 | 17:12 | מאת: עדי

שלום.. אני עשיתי השתלה לפני 8 חודשים וחצי ואני גם משתמש במינוקסי מזה חודדיים וחצי ועדיין אין לי שיער.. אני רוצה לדעת מה הסיכוי שיהיה לי שיער? האם מותר לי להיות רגוע לגמרי או לא? האם אני צריך לעשות משהו נוסף או רק לחכות? ראיתי הרבה אנשים שהיתה להם צמיחה משמעותית תוך 6 חודשים וגם פחות ואני עדיין עם קרחת מה צריך לעשות במצב זה

19/11/2015 | 09:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, לאחר 6 חודשים אמורים לראות תוצאה של 50% מההשתלה ואחרי שנה התוצאה סופית. המינוקסי לא מאיץ צמיחת שיער מושתל אלא אם כן אתה שם אותו על מקומות שלא עשית בהן השתלה. ממליץ לך להתייעץ עם הרופא המשתיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות