שיער מקורזל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/10/2015 | 12:06 | מאת: עדן

יש לי שיער מקורזל שעבר הרבה החלקות אני כבר תקופה ארוכה לא משתמשת במרכך ואכן זה שיפר את השיער זה החזיר לו את הלחות השיער שלי יבש ואני חופפת פעם בשבוע וחצי , אבל עדיין יש לו חלקים מאוד מקורזלים הייתי שמחה לקבל טיפים ,יש לי שיער עבה וומתנפח כרגע השיער אסוף רוב היום כי הוא נפוח מאוד הוא מגיע עד הכתפיים האם כדאי להסתפר והאם זה ישתפר את המראה שלו?

06/10/2015 | 09:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדן שלום, צורת השיער והמירקם שלו הם עניין גנטי ואין כל קשר לגזירת השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות