השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/10/2015 | 16:05 | מאת: מתעניין

היי, ד"ר, רציתי לשמוע את חוות דעתך בנוגע להשתלת שיער. אני צעיר יחסית, בן 28 והתחלתי להקריח במפרצים לפני שנתיים וממש בחודשים האחרונים התחלתי להקריח גם בפדחת הראש. האם אתה חושב שאפשר לעשות השתלה כבר עכשיו או שבגלל שבפדחת רק התחלתי להקריח צריך לחכות ולראות מה יהיה בהמשך? (אם ההקרחה תיעצר או תמשיך). תודה רבה וחג שמח.

06/10/2015 | 09:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מתעניין שלום, כדי לענות על שאלתך ממליץ לך להגיע אלינו ליעוץ ללא תשלום בנושא השתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות