האם ישנה אפשרות של השתלת שיער אצל נשים?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/09/2015 | 13:23 | מאת: מתקרחת עצובה מאוד

אני בת 35...תמיד היה לי שיער דק...לאחרונה הוא הפך מאוד דליל...רואים כבר את הקרקפת בכל האיזור העליון של הקרקפת (crown). אני מאוד מיואשת...הבנתי מקריאה באתרי המידע שזו בעצם התקרחות אנדרוגנית תורשתית... יש משהו לעשות עם זה?? התחלתי מינוקסי 2%, אבל אני חושבת שזה לא יעזור. בינתיים אני מתביישת מאוד - לא מצליחה להסתיר את הקרחת עם השאלותץץץ מה אפשר לעשות?? הייתי אצל 2 רופאות עור שונות שלא ממש התייחסו או רצו בכלל לגעת בקרקפת (אני בנאדם מאוד נקי ומטופח). עזרה...מה כדאי לעשות?

02/09/2015 | 13:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, נשים בד"כ סובלות יותר מדילול אך לא מגיעות ממש למצב של התקרחות. אבל יש בהחלט נשים שכן מתאימות להשתלה וזאת בהנחה שיש להן ממש מקומות ריקים וגם איזור תורם מספיק צפוף כדי שיהיה מהיכן לקחת את השיער. בנוסף, יש היום מיגוון טיפולים לנושא נשירה וכדאי להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות