שמפו קטוזול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2015 | 12:09 | מאת: קובי

שלום דר גינזבורג אני חופף בשמםו קטוזול לסבוריאה בעלון רשום שמותר להשתמש עד חודש האם מותר להשתמש בשמפו יותר מחודש ושאלה נוספת אני מעוניין בהשתלה שיער על שטח קטן מפרצים קלים אומנם אך מציקים לי בעין רציתי לדעת מהי הצפיפות שניתן לבצע בהשתלה ומהי השתלת שיער כושלת תודה

31/08/2015 | 10:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

קובי שלום, ניתן להשתמש בקטוזול גם מעבר לחודש. אני מבטיח 3 דברים בהשתלת שיער ודבר אחד לא מבטיח: ההשתלה נראית טבעית לחלוטין, השיער שאני משתיל צומח והיכן שהיתה לך קרחת לא תהיה יותר לאחר ההשתלה. מה שאני לא מבטיח זה שתחזור לצפיפות של בחור בן 15. כמובן שככל שהשטח קטן יותר ניתן להגיע לצפיפות טובה יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות