טיפולי שיער ברשת מובילה בישראל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/08/2015 | 11:05 | מאת: אושרי

שלום. קיימת רשת מוכרת בישראל ששמה "הייר סנטר", המציעה טיפולי שימור והצמחת שיער. כשביררתי איתם הזמינו אותי לפגישת ייעוץ ללא עלות בו עושים לי אולטרסאונד לקרקפת ורואים מה המצב שלי ודרכי טיפול מתאימים. סיפרו לי שטיפול שימור השיער מתבצע ע"י מזותרפיה החדרת חומצות אמינו לזקיקי השיער, וטיפול הצמחת שיער מתבצע ע"י קסדת לייזר שמעורר את הזקיקים. מה דעתך? הייעוץ ובדיקה ללא עלות וחשבתי לפחות ללכת לבדיקה לראות מה המצב שלי ומה יגידו.. השאלה היא האם האולטרסאונד הזה יכול להזיק באיזשהו אופן? דבר שני .. אני מעדיף באמת מישהו מומחה בתחום ומלבד חברה זו, יש אפשרות להגיע גם אליך לבדיקה?

31/08/2015 | 10:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אושרי שלום, אני רופא עור ומתמחה בבעיות שיער, עובד עם מכבי ומאוחדת וכן באופן פרטי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות