איזה באסה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/07/2015 | 23:28 | מאת: נתן

עשיתי השתלת שיער בחלק הקדמי לפני 5 חודשים ושלמתי הרבב כסף .ועדיין יש לי קרחת אבל לא זאת הבעיה . הבעיה שאני שמתי לב שהתחילה להתפתח לי קרחת מאחורה מה אני אעשה עכשיו?

02/08/2015 | 09:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נתן שלום, השיער המושתל אמור להתחיל לצמוח לאחר 3 חודשים בהדרגה, לאחר 6 חודשים יש צמיחה של 50% מהשיער המושתל ולאחר שנה תוצאה סופית. במקום המושתל בד"כ אין צורך לעשות השתלה נוספת אבל תמיד יכול להיות שהשיער ממשיך לנשור במקום אחר ואז ניתן לעשות השתלה נוספת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות