נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/07/2015 | 14:32 | מאת: קובי

שלום ד"ר רציתי לדעת אם שמש טובה לשיער או לסבוריאה ולשיער שומני עם קשקשים וקליפות.ושאלה שנייה יש לי שיער שומני מאוד עם קשקשים וקליפות שנופלות מהקרקפת בצבע צהוב ומפילות איתן את השיער ממש כל הקרקפת מכוסה בשכבה צהובה כזאת וגורמת לי לנשירה קשה רציתי לדעת מה זה האם זהו יובש או בעיה אחרת?ומה ניתן לעשות כדי לפתור זאת אבקש את תשובתך כיוון שהרבה רופאים לא הצליחו לעזור לי בתודה מראש

02/08/2015 | 09:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

קובי שלום, דרך האינטרנט לא אוכל לעזור לך - אתה חייב להתייעץ עם רופא עור, ישנם טיפולים שונים אבל בהחלט ניתן לטפל ולעזור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות