פינסטריד vs פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/07/2015 | 15:07 | מאת: ליאון25

שלום, אני משתמש כבר קרוב לשנה וחצי בכדורי פרופסיה שאכן הצליחו לעצור או לפחות להמעיט את כמות השיער הדליל והנושר. לאחרונה הרוקח הציע לי לרכוש את הפינסטריד ואמר שמדובר באותה תרופה עם אותה השפעה עם הבדל במחיר לטובת הפינסטריד. רציתי לשאול האם אכן עדיף להשתמש בתרופה או שעדיף להמשיך עם הפרופסיה? יכול להיות שלגוף ייקח זמן להתרגל לפינסטריד ובינתיים הנשירה תחזור? בקיצור האם יש יתרונות או חסרונות של תרופה אחת על השניה?

30/07/2015 | 08:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ליאון שלום, אני עדיין לא מספיק מכיר את הפינסטריד שמוצע בשוק ולכן מעדיף בינתיים את השימוש בפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות