גלולות וויטמין B6

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/06/2015 | 17:13 | מאת: שני

ד"ר גינצבורג שלום, אינני מרגישה נשירה מיוחדת אך כן הידללות של השיער לאורך השנים במיוחד כשאני משווה לבני משפחתי שופעי השיער (בכל הדורות- אחים, הורים, סבים וסבתות- לכולם יש שיער מלא גם בגילאים מבוגרים) ולכמות השיער שהייתה לי כשהייתי צעירה. אני לוקחת גלולות הרבה שנים וקראתי שזה יכול לגרום למחסור בויטמין B6 אשר גורם בעצמו לנשירה + משפיע על ספיגת ויטמינים אחרים מקבוצת B ועלול לגרום לאנמיה. האם עקרונית למי שלוקחת גלולות תקופה ממושכת מומלץ לקחת תוסף ואם כן באיזה מינון? תודה.

29/06/2015 | 12:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שני שלום, המידע שברשותך כלל אינו נכון ולכן אין כל סיבה לקחת תוספים אם נוטלים גלולות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות