התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/06/2015 | 01:51 | מאת: אלמוני

שלום, בן 25 סובל מנשירת שיער שהתחילה מהקודקוד והתפשטה למפרצים , על רקע גנטי. 1. מעוניין לדעת מה הן אפשרויות הטיפול עבורי. 2. הבנתי שלמינוקסי ופרופרסיה תופעות לוואי (צמיחת שיער במצח, פגיעה בחשק המיני). עד כמה התופעות נפוצות? 3. האם קיים טיפול להצמחת שיער שנשר מלבד השתלה?

29/06/2015 | 12:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלמוני שלום, הטיפולים המקובלים והיעילים הינם מינוקסי ופרופסיה - במידה ומקפידים לנטול ידיים אחרי כל טיפול ולהשתמש במינוקסי כשעה לפני השינה כדי שלא ייספג בכרית קרוב לוןדאי שלא יווצר שיעור יתר. לגבי הפרופסיה - על פי מחקרים פחות מ-2% עלולים לחוש בירידה בחשק המיני ואם זה קורה מפסיקים והתופעה חולפת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות