אסור לי להיות קירח

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/06/2015 | 00:46 | מאת: רון

אני בן 25, בחודשים האחרונים שיערי הידלל והתחילו מפרצים על אף שימוש בהרגיין קצף. אני מתחיל להשלים עם העובדה שככל הנראה בשנים הקרובות אהיה קירח, הבעיה היא שגיליתי לאחרונה מספר רב של נקודות חן על הקרקפת שיראו ממש מזעזע עם קרחת. לכן, אני רוצה לעשות כל דבר אפשרי (ללא פגיעה בבריאות שלי) כדי לא להגיע למצב של קרחת. אילו עוד המלצות יש לך פרט לשימוש בהירגיין?

28/06/2015 | 08:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רון שלום, ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול תרופתי ובמידת האפשר גם השתלת שיער יכולה לבוא בחשבון.

28/06/2015 | 23:05 | מאת: רונן

1. מה העלויות של השתלה? (טווח מחירים גס) 2. האם יש היום דרך להשתיל שיער בלי שיהיה ברור שהשיער הושתל? 3. האם יש צפי לפיתוח טכנולוגי שיעזור להצמחת שיער שידוע לך עליו?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות