קרחות עקב החלקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/06/2015 | 13:43 | מאת: נעמה

אני עושה כבר שנים החלקות השיער שלי מלא בדרך כלל לא היו לי בעיות לאחונה עשיתי יפנית ודרשתי מהספר שלי לתקן את החלק הקדמי .. הוא מרח לי חומר באזור הפוני כזה .. ומאז נהייה לי שם קרחות .. אני יודעת מה עובי השיער שלי ויש הבדל בין החלק האחורי לקדמי פניתי לספרים אחרים אמרו שהם לא רואים בעיה .. ספר אחר אמר שזה יגדל פניתי לרופא עור תאכלס הפגישה הייתה קצרה הסתכל מרחוק רק על הקרחות שהצגתי לו ושאל שאלות ויותר מזה לא הוא אמר שהשיער בטראומה ותוך חצי שנה הכל יגדל . אבל לא הרגשתי שטופלתי כראוי .. מה אני אמורה לעשות איך יודעים בוודאות שזה יגדל

24/06/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעמה שלום, רק הזמן יוכל להגיד אם נגרם נזק או לא - אני אישית לא ממליץ על שום טיפול בהחלקת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות