טיפול בהתקרחות באמצעות PRP

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2015 | 16:42 | מאת: דוד

ד"ר גינזבורג שלום, רציתי לשאול לגבי הטיפול PRP (פלסמה עשירה בטסיות), כטיפול בהתקרחות. האם אתה ממליץ? האם זה יכול גם להצמיח שיער או רק לעצור את ההתקרחות? האם אתה מבצע את הטיפול הזה במרפאה שלך? תודה.

31/05/2015 | 10:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דוד שלום, אני מבצע את הטיפול במרפאה שלי כאשר חושב שהטיפול יכול להיות יעיל לאותו מטופל (יש לי את הקריטריונים שלי לחשוב למי עשוי להתאים ולמי לא). לא יכול ממש לקמט את ההצלחה באחוזים - יש כאלה שעוזר יותר וכאלה שפחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות