שערות חלשות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2015 | 11:50 | מאת: הילה

מספר השערות הנושר לי מדי יום הוא לא גדול, אך הבחנתי בתופעה שלעיתים מגע קל בשערה מביא לתלישתה ומנגד יש שערות אחרות שממש נדרש כוח אם רוצים לתולשן, האם ההבדל בחוזק השערה יכול להיות נעוץ בשלב בו נמצאת כלומר האם שערות בשלב מנוחה יתלשו ביתר קלות משעורת בשלב צמיחה?

31/05/2015 | 10:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

הילה שלום, ממליץ לך לא לנסות למשוך שיער בכח ונשירה של עד 100 שערות ביום היא מצב נורמלי כל עוד לא נגרם דילול, היות ובאותה מידה יכולות לצמוח גם 100 שערות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות