מתלבט בין המלצת רופא עור להמלצת השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/05/2015 | 12:04 | מאת: רון

עד כה הקשבתי לרופא העור, צרכתי מינוקסי פעמיים ביום והמעטתי לחפוף. אך אני לא רואה תוצאות והשיער שלי נעלם בקצב מהיר. הספר ממליץ לי לזנוח את המינוקסי מכיוון שהיא לא עובדת והיא יוצרת קשקשים שמפריעים לשיער לצמוח, לחפוף פעם ביום עם שמפו , לעשות עמידת ראש ולנסות לנתק את המחשבה מהנושא שכן המחשבה גוררת לחץ שגורר נשירה. אני מפחד להפסיק לקחת מינוקסי כי קראתי שהפסקת צריכת מינוקסי עשויה להגביר את קצב הנשירה.

27/05/2015 | 15:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רון שלום, ממליץ לך להבדק ע"י רופא עור ולא להקשיב לעצת הספר. אם המינוקסי לא עוזר יש אופציה נוספת לטיפול ולכן עליך לחזור לרופא העור ולבדוק אופציית טיפול נוספת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות