צורך 7 חודשים פרופסיה באופן יומי והנשירה לא עוצרת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/05/2015 | 11:28 | מאת: בן

לפני כ-7 חודשים התחלתי להשתמש בפרופסיה והמצב ממשיך להדרדר, בכל בוקר עם שטיפת הראש אני מוצא הרבה שיערות שנושרות וכמו כן מתחיל לגלות קרחות בחלקים שונים בראש(מה שלא היה לי לפני תחילת השימוש). רופא העור שלי לא כל כך יודע איך לסייע ולא ניכר שהוא מבין בתחום. האם גם אחרי תקופה כזאת יש סיכוי שהתרופה לפתע תראה יעילות? או שיכול להיות שהבעיה הטמונה אצלי היא לא הDHT, ואם כן איך ניתן לבדוק זאת?

26/05/2015 | 12:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן שלום, בד"כ התרופה מתחילה להשפיע אחרי 3-6 חודשים אבל כדי לבדוק ממש את יעילותה אני ממליץ על שימוש של שנה אחת לפחות. בכל מקרה 98% מהגברים הסובלים מהתקרחות היא על רקע גנטי וסביר להניח שזוהי גם הסיבה אצלך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות