החלקה בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/05/2015 | 22:26 | מאת: נעמה

אני עושה החלקה כבר 6שנים אצל אותו בן אדם .. עשיתי לאחרונה אצלו יפנית הכל היה טוב היה קצת פאקים קטנים כי השעיר מקדימה היה יבש מהמחליק .. אז באתי לתיקון .. הוא שם לי חומר כלשהו .. כבר באותו רגע קלטי משו מוזר בחומר .. או כי השיער היה עם שמן .. אבל חזרתי הביתה עברתי עם מחליק קצת נפל שיער אבל תמיד עם מחליק נופל על האזור מס ימים אחכ גילתי שיש לי קרחונת .. אני לא יודעת אם אני נלחצת או לא אבל נראה לי שהיא גודלת.. אני לא יודעת מה לעשות איך יודעים בוודאות שזה לא מחמיר כי שאני מתעסקת עם השיער לא נופל שיער .. ואני מנסה למשוך שיערות מהאזור הם נראות לי חזקות . אבל השיער יבש שם .. הלכתי לספר אחר לשאול אותו אם הוא קולט פאק באזור הוא אומר לי שלא.. אני ממש נלחצת מהקרחת הזו .. איך אני אמורה לדעת שהיא לא גודלת

17/05/2015 | 12:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעמה שלום, ככלל, אני לא מהממליצים על החלקת שיער מכל סוג שהוא, אבל לשאלתך - פשוט תעקבי ותראי אם השיער מתדלדל או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות