חושב על השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/05/2015 | 01:37 | מאת: רון

בן עשרים ושלוש(וחצי). מצב המפרצים בשנתיים האחרונות הולך ומדרדר; לעומת זאת קודקוד הראש עשיר בשיער. עשיתי כמה פעמים בדיקות דם בשביל לוודא שלא בבלוטת התריס מדובר אבל מהכיוון הזה הכל היה תקין. לפני כשנה ניסיתי שימוש במינוקסי ארבעה חודשים, שנאתי את זה ולא חל שום שיפור. מזה ארבעה חודשים אני נוטל פרופסיה ואני לא מבחין בשינוי( לפעמים אני מדמיין פלומה בהירה, אבל זה כיוון שאני נואש) . אני מתחיל לשקול טיפול כירורגי; אני צעיר מדי? אני מבין שהשיערות שמושתלות הן מאזורים שעמידים בפני ההורמון הארור, השאלה מה יעלה בגורלן של שאר השיערות במסגרת הקידמית... אני שואל: כמה זמן עלי להמשיך ליטול את הפרופסיה לפני שאומר נואש ואבחר בהשתלה? תודה רבה

17/05/2015 | 12:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רון שלום, הפרופסיה ככלל משפיעה יותר על הפדחת ועל מרכז הקרקפת ופחות מקדימה. יש לקחת אותה לפחות שנה כדי לבדוק יעילות. במידה ותחליט אתה מוזמן להגיע ליעוץ להשתלה לקראת גיל 25, גיל בו אני, פחות או יותר, יכול לצפות את המשך ההתקרחות אם בכלל ועל פי זה לתכנן השתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות