אלופציה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/05/2015 | 15:21 | מאת: טל

שלום רב, מזה כשנתיים גיליתי שני מקומות קטנים מעל האזניים שבהם ישנה קרחת נתנו לי בטא קורטן ולא עזר והרופא שהייתי אצלו טען שזה אלופציה ואין מה לעשות האם באמת אין מה לעשות? ולמה זה מלווה בגרד של הקרקפת ללא שום אדמומיות או קשקשים או פצעים? נתנו לי אנטי אלרגיה זה עזר לחודש ושוב החל האם יש קשר בין השניים? האם כדאי ללכת לרופא המתמחה ברפואה הסינית שטוען שאולי יעזור למרות שהרופא טען שאם אחרי שנתיים לא חזרו השערות אין תקווה תודה

17/05/2015 | 12:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

טל שלום, לפי תיאורך מדובר במחלת עור אוטואימונית שנקראת אלופסיה אראטה ויש מיגוון טיפולים שניתן לנסות על מנת לטפל בה ובד"כ מצליחים. ממליץ לך ללכת לרופא עור נוסף כדי לבדוק אופציה של טיפולים אחרים. אני כרופא ממליץ על תרופות שנבדקו מדעית והוכחו כיעילות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות