מעבר מרוגיין להרגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/05/2015 | 01:00 | מאת: יוחאי

דר שלום אני מטפל בהתקרחות מזה כארבע שנים כאשר בשלוש שנים הראשונות השתמשתי בתמיסת מינוקסידיל של תרימה. בשנתיים הראשונות היה שיפור ניכר כולל צמיחת שיער אך לאט לאט שמתי לב שההשפעה הולכת ופוחתת וכן נוצרו לי כמויות אדירות של קשקשים. עקב כך עברתי לרוגיין קצף שאינו משווק בארץ ואני מרגיש שהוא עובד פחות טוב. קראתי על המלצתך בנוגע להרגיין שמשוןק בארץ אך אני חושש מכיוון שמדובר במוצר חדש ושאינו מוכר. מה דעתך על כך? האם ממסיונך האפקטיביות של המוצר דומה לרוגיין קצף או מינוקסידיל תמיסה? האם למעשה פג הפטנט של רוגיין קצף? תודה

13/05/2015 | 10:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוחאי שלום, האפקטיביות זהה לחלוטין ואין כל מניעה לעבור לשימוש להרגיין קצף שמשווק בארץ. ממליץ שתתייעץ עם רופא עור לגבי אפשרויות טיפול נוספות.

13/05/2015 | 13:09 | מאת: יוחאי

תודה על המענה התייעצתי עם רופא עור שהציע לי לעבור למעכבי dht. אך אני מסרב לטיפול סיסטמי ומסתפק בטיפול טופיקלי. האם ישנם טיפולים מקומיים מוכחים נוספים מעבר למינוקסידיל 5%? שמעתי על שמפו ניזורל בנוסף למינוקסידיל שיכול לעזור

14/05/2015 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוחאי שלום, לניזורל אין קשר לעצירת נשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות