pitting

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/05/2015 | 12:00 | מאת: מודאג

דר גינזבורג שלום, לפני חמישה וחצי חודשים עברתי השתלת שיער בחלק הקידמי והמפרצים, שמתי לב שיש חורים קטנטנים בקרקפת במקום שיוצאת השערה המושתלת וזה לא נראה אסטטי, האם זה מסתדר לבד?ואם לא האם ניתן לטפל בזה? והאם ניתן לטפל בזה אצלך בקליניקה? תודה רבה!

13/05/2015 | 10:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מודאג שלום, במידה ועשית את ההשתלה אצלי אתה מוזמן לבוא ולהראות לי במה מדובר במידה ולא תתייעץ עם הרופא שביצעת אצלו את ההשתלה. עקרונית, אין כל סיבה לחורים הקטנטנים אם מבצעים נכון את ההשתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות