לגבי האתר שלך

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/05/2015 | 11:28 | מאת: יובל

שלום דוקטור, ראיתי שבאתר שלך יש תמונות לפני אחרי רבות שלא מצויינת בהם כמות הזקיקים/שיערות, זהו נתון שמאוד מסקרן אותי, האם תוכל לעדכן נתון זה? ככ, האם אתה מתכוון להעלות גם סרטונים של המטופלים כפי שעושים במרפאה של חסון אנד וונג?

11/05/2015 | 09:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יובל שלום, התמונות של לפני ואחרי רובן ככולן הן תוצאות שלאחר שנה שהושתלו בהם בין 1500-2000 שתלים. כל רופא בוחר לעצמו איך להציג את האתר שלו, זה לא אומר שאם מרפאה כזו או אחרת מפרסמת כך וכך דברים זה מחייב את כולם....

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות