מינוקסי ופרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/05/2015 | 00:17 | מאת: דרור

שלום, אז ככה אני בן 19 עם נשירה גנטית, כרגע ישלי מפרצים משהו כמו נאורד 2 ורבע. השאלה שלי היא כזאת - המטרה שלי היא להתחיל לטפל בבעיה, ובגדול לנסות להחזיר תשיער של המפרצים כי אני מאמין שעדיין יש שם זקיקים מכיוון שהמפרצים התעמקו רק בתקופה האחרונה. ידוע שפרופסיה ומינוקסי כביכול פחות יעלים במפרצים אבל עדיין קראתי הרבה תגובות שדווקא המינוקסי/רוגיין כן מילאו שיער במפרצים, אך לאחר ההפסקה בשימוש השיער נשר ואף החמירה הנשירה. אז מסיבות אישיות שבעקרון תלויות בסדר יום בחיים שלי, אני לא יוכל להשתמש במינוקסי לאורך תקופה ארוכה, אבל לצרוך כדור פעם ביום(פרופסיה) לא תיהיה לי בעיה כמובן. אז חשבתי לנסות משהו תגיד לי מה דעתך, להתחיל טיפול של מינוקסי במפרצים, לקוות שהזקיקים עדיין חיים ובכך להצמיח אותם, ולאחר מכן לעבור לפרופסיה ולהפסיק עם המינוקסי... אז השאלה שלי היא האם הפרופסיה תצליח לשמור על השיער שצמח במפרצים עקב המינוקסי ? או השיער שצמח מהמינוקסי ינשור שאני יפסיק אפילו שאני יקח פרופסיה..(וכן ברור לי שהכי טוב זה פשוט להשאר עם שתיהם אבל אני יהיה חייב לוותר על המינוקסי מתישהו) תודה.

10/05/2015 | 10:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דרור שלום, הכל תהיה ונסיון. עקרונית התרופות עוזרות כל עוד לוקחים אותן - יש לקוות שגם אם תפסיק את המינוקסי הפרופסיה תמשיך לשמור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות