לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/05/2015 | 23:01 | מאת: חן

שלום הרופא רציתי לשאול אתמול מישו משך לי בשיער מאחורה מישו שהוא רס"ר בצבא כנראה לא יכל, רצה לראות שיער ארוך משך לי מאוד חזק בשיער מאחורה יש לציין שהשיער שלי ארוך בגלל ספירת העומר הוא משך בשיער מאחורה מאוד חזק לא ראיתי שיערות על הרצפה אך הרגשתי קצת כאב בקרקפת או בשורש האם הוא החליש לי את השורש ע"י המשיכה והאם השיער נעשה חלש ותפגע צמיחתו ע"י המשיכה? האם יש טיפול לדבר?? יש לציין שדבר דומה קרה לי פעם במספרה אך להבדיל מהפעם הזאת במספרה נתלש שיער ע"י מגבת ומשיכה חזקה אבל לא יודע אם מהשורש נתלש אשמח אם תענה לי על השאלות האלה תודה ושבוע טוב ישועות ונחמות...

10/05/2015 | 10:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חן שלום, סביר להניח שאם מדובר במקרה חד פעמי לא נגרם כל נזק לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות