שיער דליל בלי נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/04/2015 | 11:26 | מאת: דני

היי , אני לוקח מינוקסי 5 ועד עכשיו לקחתי פעם ביום והיה טוב , עכשיו התחלתי לשים פעמיים ביום , ולמרות שגם עכשיו אני לא רואה שערות על הכרית , השיער שלי בעיקר מקדימה נהיה דליל יותר ויותר ... יש סיבה לזה או פתרון ? תודה .

29/04/2015 | 15:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום, סביר להניח שמדובר בתהליך של התקרחות - לא תמיד התהליך בא לידי ביטוי בנשירת שיער אלא השיער לאט לאט מתכווץ עד שאינו צומח יותר וכך נוצרת ההתדלדלות. ממליץ להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול.

29/04/2015 | 22:55 | מאת: דני

במקרה כזה פרופסיה בשילוב עם מינוסי יכול לעזור (גם במפרצים?) אפילו שאין נשירה ? תודה על התשובה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות