שיער ארוך

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/04/2015 | 02:02 | מאת: ויידס

שלום ד"ר, כל נעוריי הייתי עם שיער ארוך, וגם אחרי צבא כמה שנים. כיום אני בן 27 ושמתי לב שבגיל 23-24 השיער שלי נהיה דליל בחלק הקדמי בהרבה ממה שהיה לפני צבא, ובתקופת הצבא. כשהיה לי שיער ארוך הייתי חופף כל יום. האם שיער ארוך וחפיפת שיער יומיומית גורת לנשירת שיער? כיום עשיתי גלח ואני לא חופף כל יום כי נראה לי כל זה הביא לדילול שיער. תודה,

27/04/2015 | 08:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ויידס שלום, אין קשר בין נשירת שיער לשיער ארוך וחפיפה יומיומית - 98% מהגברים הסובלים מהתקרחות/דילול התופעה היא גנטית הורמונלית. ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות