סבוריאה בקרקפת ודילול שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/04/2015 | 22:12 | מאת: @@

שלום ד"ר לאחרונה אובחנה אצלי סבוריאה, במיוחד בקו המצח. רופא העור נתן לי משחה אלוקום ותרחיף. לאחר שאלו לא עזרו ולאחר ששמתי לב שהשיער מתחיל להידלל במיוחד בקו המצח חזרתי לרופא. הוא נתן לי שמפו קטוזול וויטמינים. לאחר חודשיים של של נטילת הויטמינים - אין שום שינוי, השיער ממשיך לנשור. האם ישנו טיפול אחר היכול להעלים את הסבוריאה או להפחיתה כך שלא אאבד משערות ראשי? האם טיפול מזותרפיה יהיה יעיל במצב זה? הנני בחורה בת 34 ולא רוצה להישאר בלי שיער בשנים הבאות.

20/04/2015 | 12:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, מבלי לבדוק אותך אני לא יכול לתת הצעה לטיפול. יש מיגוון טיפולים שיכולים לעצור את נשירת השיער אחד מהם גם יכול להיות מזוטרפיה. התייעצי אולי עם רופא נוסף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות