השתלות שיער בארץ

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/04/2015 | 19:19 | מאת: אילן

דר גינזבורג שלום, כרופא שמכיר מקרוב מאוד את תחום השתלות שיער בארץ ובעולם האם הרמה בארץ זהה לרמה בחו"ל(מבחינת טכניקה,מכשור,ניסיון רפואי וכו')? והתוצאה יוצאת טבעית לחלוטין ולא ניתן לזהות כי מדובר בהשתלה? תודה רבה,

20/04/2015 | 09:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילן שלום, אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל לאור הנסיון של 24 שנים של השתלות שיער בארץ אני יכול בודאות להגיד לך שרמת ההשתלות אצלי לא נופלת במאום מרמת ההשתלות בחו"ל. אני אחד מהראשונים בעולם שהתחלתי בהשתלות ללא צלקת FUE, אני משתתף בכל כנס עולמי הקשור להשתלות שיער - השתלת שיער טובה לא ניתן לזהות, זה נראה טבעי לחלוטין ואף אחד לא צריך לדעת שעברת השתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות