קרקפת שומנית, שיער דליל וקשקשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/04/2015 | 22:22 | מאת: מאיה

ד"ר גינזבורג שלום, הייתי אצלך לפני שנה וחצי כי הייתה לי נשירת שיער, אמרת שיש לי קרקפת שומנית ומומלץ לחפוף כל יום. בינתיים הנשירה הפסיקה (אבל השיער דליל מאוד). לפני חודשיים התחיל להיות לי מלא קשקשים וגם השיער הרבה יותר שומני - אם אני חופפת בערב באחר הצהריים של היום למחרת הוא כבר מגרד ובלתי נסבל. בנוסף לזה שזה לא נעים אני מפחדת שזה יגרום שוב לנשירה, וגם הפסקתי גלולות למניעת הריון מה שעוד יותר עלול לגרום לנשירה. כיוון שאני מנסה להיכנס להריון אני לא יכולה לקחת תכשירים כמו "אגיספור" נגד הקשקשים. מה כדאי לעשות? האם יש שמפו שמומלץ להשתמש בו או איזה שהוא טיפול שהוא בסדר לנשים שמנסות להיכנס להריון? כיצד אפשר למנוע את הנשירה הבאה בעקבות הקשקשים / הפסקת הגלולות? תודה, מאיה

19/04/2015 | 10:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיה שלום, זה לא יהיה רציני מצידי לתת יעוץ לטיפול דרך האינטרנט - כדי להתאים את הטיפול הנכון את צריכה להבדק שוב על ידי או על ידי כל רופא עור אחר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות