שיער התדלל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/04/2015 | 14:07 | מאת: שמואל וייס

שלום ד"ר, אני בן 22 נולדתי אם שיער דק ועדין ובשנה האחרונה השיער הולך ונעשה דליל יותר ויותר (לא בצדדים אלא רק מלמעלה) אך קו המפרצים נשאר במקום. התהליך הוא שחלק משערות הקרקפת נהיות דקות משנות צבע נושרות וגודלות יותר דקות עד שקשה לראות את השיערה וככה עד שהיא נושרת. עכשיו כבר רואים את הקרקפת ורואים את הדלילות גם כשהשיער ארוך יותר. יש לציין שכל התהליך מלווה בשמנוניות, "כדורי" שומן קטנים וגירוד. אני משתמש בשמפו קטוזול פעמיים בשבוע ובשאר הימים בשמפו קמילוטרקט FREE ובטבליות "רוסט HR" וככל הנראה שהטיפול בהם לא עוזר ואולי רק מהאט את תהליך הנשירה. אשמח לקבל ממך חוות דעת מקצועית כיצד לנהוג ואיך כדי לטפל. תודה שמול וייס

19/04/2015 | 10:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שמואל שלום, לפי התיאור שלך אתה סובל מהתקרחות על רקע גנטי - זהו בדיוק התהליך אותו אתה מתאר. עלייך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול תרופתי. - שמפו או תוספי מזון אינם הפתרון להתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות