מינוקסי ופרופיסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/04/2015 | 00:38 | מאת: יריב

שלום ד"ר, בשנה האחרונה אני משתמש במינוקסי ובפרופיסיה כך שהתחלתי להשתמש במינוקסי 3/4 חודשים לפני התחלת הפרופסיה. באופן כללי אני מרוצה מהתוצאות אך יש לציין שחל שיפור ניכר בעיקר לאחר התחלת הטיפול בפרופסיה. הייתי מעוניין לדעת האם אוכל לוותר על הטיפול במינוקסי לאור ההצלחה לאחר ההתחלה בפרופיסיה, אולי ירידה הדרגתית בשימוש במינוקסי מתאימה יותר כדי לשמור על השיער הקיים לאורך זמן? תודה על העזרה.

15/04/2015 | 13:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יריב שלום, ידוע כי הפרופסיה יעילה יותר מבין השניים אבל השימוש בשניהם עשוי להגביר יעילות. ממליץ לך לנסות להוריד בהדרגה את המינוקסי ולודא האם המצב נשאר כפי שהוא ועל פי זה להחליט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות