שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/04/2015 | 03:14 | מאת: מישהו

שלום דר אני בן 25 עם שיער מלא ללא סימני התקרחות והשערות נראות בריאות ועבות בכל הראש הבעיה שהשיער שלי נשבר בקלות וכאשר אני מושך אותך הוא פשוט נתלש אבל רוב הפעמים לא מהשורש אלא נשבר ממש בקלות בלי להפעיל כוח,מה יכולה להיות הבעיה? אני חופף כל יום בדמפו ואין מצב שאני מקריח כי השיער נראה מאד עבה וטוב מה יכולה להיות בעיה בשיער שביר? לעיתים אני משתמש גם בחומרים לשיער.

13/04/2015 | 08:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מישהו שלום, לא לכל בעיה יש פתרון - כנראה שזהו אופי שיערך ואין לזה הסבר רפואי. בכל זאת נסה להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות